Wij zoeken een stagiair(e) Marketing & Publiciteit

Voor de periode augustus/september 2017 tot en met januari/februari 2018 zijn wij op zoek naar een stagiair Marketing & Publiciteit. We horen graag van je!
Wie zijn wij?

Theater Sonnevanck is het landelijke jeugdtheatergezelschap van Oost-Nederland, gevestigd in het centrum van Enschede. Wij maken muziektheater voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. Jaarlijks spelen we ongeveer 400 voorstellingen waarmee we ruim 30.000 bezoekers bereiken.

 

Wat zijn je taken?

Door vernieuwing van het marketingbeleid zijn diverse (afstudeer)opdrachten beschikbaar op het gebied van o.a. online marketing, sponsoring en naamsbekendheid. De specifieke opdracht wordt in overleg bepaald, afhankelijk van je interesses en opleiding.

Ook denk en werk je mee aan de marketingstrategie voor de verschillende producties. Je verzorgt onder andere de website, social media en nieuwsbrieven en zorgt voor nieuwe content voor de verschillende kanalen.

 

Wie zoeken wij?

- HBO/WO-opleiding bijvoorbeeld Communicatie(wetenschappen), Marketing, Theaterwetenschappen, Cultuurmanagement of Journalistiek

- Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en hebt een goede schrijfvaardigheid

- Je hebt affiniteit met (jeugd)theater

- Je bent leergierig en nieuwsgierig

 

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en leerzame stageplek, waarin je begeleid wordt door een ervaren marketeer. Je werkt in een klein, enthousiast team en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast kun je gratis naar onze voorstellingen en heb je tijdens de lunch de beschikking over een tosti-apparaat voor heerlijke tosti’s. Stagevergoeding volgens Theater cao (€300,- bruto per maand bij 5 volledige stagedagen per week).

 

We horen graag van je!

Stuur je CV en motivatie naar publiciteit@sonnevanck.nl. Neem voor meer informatie contact op met Koen Waanders, publiciteit@sonnevanck.nl of bel 053 – 431 54 00.