Kereltje, Pretpark en It's my mouth I can say what I want to op Nederlands Theater Festival

Van 7 t/m 17 september 2017 vindt het Nederlands Theater Festival plaats in Amsterdam. In verschillende theaters zijn de beste voorstellingen van afgelopen theaterseizoen nog eenmaal te zien. 

Wij staan er met drie(!) voorstellingen. Op 10 september speelt Kereltje in Podium Mozaïek. Pretpark en It's my mouth I can say what I want to (beide coproductie met Toneelgroep Oostpool) spelen op 7, 12 en 13 september in de Krakeling.

Info & tickets >>
Kereltje (4+)

10 september - 14.00u en 16.00u - Podium Mozaïek - tickets

Kereltje woont met zijn moeder achter de bergen. Hij is klein en mager, heeft bijna geen haar en zijn kleren zijn vies. Het is heel, héél makkelijk om hem voor de gek te houden. En toch… voor de moeilijkste problemen heeft hij superslimme oplossingen. Hoe doet hij dat?

Geïnspireerd door de oude verhalen over Keloğlan, een geliefd sprookjesfiguur in Turkije, schreef Celil Toksöz een nieuw verhaal voor alle kleuters van Nederland. Kereltje is een muzikale voorstelling over optimisme en de kracht van naïviteit. Over slim zijn als je niet groot bent en vertrouwen op absurde kansen.

 

Pretpark (12+)

7, 12 en 13 september - 20.30u - De Krakeling - tickets

Vader en dochter hebben een weekendje verplichte quality-time in een bungalowpark in Oost-Nederland. Het is tijd om de familieband te versterken en de problemen op school te bespreken. Dan wordt er aangeklopt. Een innemend jong stel staat voor de deur. Onvoorspelbaar en zonder reden verstoren ze het familieweekendje en laten een slagveld achter.

Winnaar Zilveren Krekel 2017 in de categorie Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie

 

It's my mouth I can say what I want to (14+)

7, 12 en 13 september - 19.00u - De Krakeling - tickets

Een incident op een middelbare school. Commotie. Een jongen raakt vermist. Een docent wordt geschorst. Het vermoeden gonst: ‘er lag mogelijk een racistisch motief aan ten grondslag’. Getuigen worden gehoord. Speculaties buitelen over elkaar heen. De pers loopt ermee weg. Niemand weet iets. Iedereen bemoeit zich ermee.

Winnaar Zilveren Krekel 2017 in de categorie Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie