Lovende recensies voor Edward Scharenhand! ★★★★ van de Volkskrant en Theaterkrant

Afgelopen zondag 1 oktober ging Edward Scharenhand in première. De eerste recensies zijn inmiddels binnen. Zowel de Volkskrant als de Theaterkrant geven de voorstelling vier sterren! "Edward Scharenhand is net zo sprookjesachtig als het origineel", schrijft de Volkskrant. De Theaterkrant zegt "Theater Sonnevanck durft met het duistere Edward Scharenhand echt spannend te zijn"

Edward Scharenhand speelt t/m 12 november in de theaters in heel Nederland. >> speellijst

 

>> Recensie de Volkskrant

>> Recensie Theaterkrant
Grappig, spannend en ontroerend tegelijk

Ook Go-Kids Twente en KidsErOpUit waren bij de première. We kregen mooie reacties van ze. "We hebben genoten bij de première van Edward Scharenhand in Theater Sonnevanck. Mooi, spannend, zielig en erg grappig!", liet Go-Kids Twente weten. KidsErOpUit had ook genoten en vond het "Grappig, spannend en ontroerend tegelijk."

 

Edward Scharenhand

Een zoetzure komedie over goed en kwaad en de dunne grens daartussen. Losjes gebaseerd op Tim Burtons’ sprookjesachtige film Edward Scissorhands.

Iedereen in het stadje Gul is extreem goed, Tante Maria en haar geadopteerde dochter Magdalena voorop. Altijd staan ze klaar voor hulp aan dier, plant en medemens.  

Op een dag staat er iemand op hun stoep. Hij heet Edward en is helemaal alleen. Edward is lief en zachtaardig maar aan beide armen heeft hij - in plaats van gewone handen - helaas een stel lange en vlijmscherpe scharen. Als Tante Maria desondanks besluit om Edward gastvrij in huis op te nemen, is Magdalena voor het eerst in haar leven een stuk minder positief.

Maar heeft Edward niet ook, net als iedereen, recht op een veilig thuis en wat geluk? Blijft Magdalena de enige in Gul die moeite met hem heeft? Hoe tolerant is Gul eigenlijk echt? En… hoe ongevaarlijk is Edward?

>> Meer info

 

Geen nieuws van ons meer missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! >> klik hier