Gezocht: Stagiair Marketing & Communicatie

Op zoek naar een leerzame en leuke stageplek op het gebied van marketing en communicatie? Lees dan snel de vacature!

We zoeken een stagiair voor minimaal 4 dagen in de week voor de periode februari t/m juni 2018.
Wie zijn wij?

Theater Sonnevanck is een landelijk jeugdtheatergezelschap, gevestigd in het centrum van Enschede. Wij maken professioneel muziektheater voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. Jaarlijks spelen we bijna 400 voorstellingen in heel Nederland en België, waarmee we ruim 30.000 bezoekers bereiken.

 

Wat zijn je taken?

Door verdere ontwikkeling van het marketingbeleid zijn diverse (afstudeer)opdrachten beschikbaar op het gebied van o.a. online marketing, sponsoring en naamsbekendheid. De specifieke opdracht wordt in overleg bepaald, afhankelijk van je interesses en opleiding.

Ook denk en werk je mee aan de marketingstrategie voor de verschillende producties. Je verzorgt onder andere de website, social media en nieuwsbrieven en zorgt voor nieuwe content voor de verschillende kanalen.

 

Wie zoeken wij?

-        HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld Communicatie(wetenschappen), Marketing, Theaterwetenschappen, Commerciële Economie, Cultuurmanagement of Journalistiek

-        Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en hebt een goede schrijfvaardigheid

-        Je hebt affiniteit met (jeugd)theater

-        Je bent leergierig en nieuwsgierig

 

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en leerzame stageplek, waarin je begeleid wordt door een ervaren marketeer. Je werkt in een klein, enthousiast team en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast kun je gratis naar onze voorstellingen en heb je tijdens de lunch de beschikking over een tosti-apparaat voor heerlijke tosti’s. Stagevergoeding volgens Theater cao (€300,- bruto per maand bij 5 volledige stagedagen per week).

 

We horen graag van je!

Stuur je CV en motivatie naar publiciteit@sonnevanck.nl. Neem voor meer informatie contact op met Koen Waanders, publiciteit@sonnevanck.nlof bel 053 – 431 54 00.