De nieuwe trailer van Sneue gevallen!

De nieuwe, veel te prikkelende trailer van Sneue gevallen staat online... Heftig!

Bekijk hem onderaan deze pagina.

 

Sneue gevallen (vanaf 6 jaar) speelt nog t/m 31 maart in de theaters:

- zondag 4 maart - Toneelschuur Haarlem - tickets

- zondag 11 maart - De Meervaart Amsterdam - tickets

- zondag 18 maart - De Lindenberg Nijmegen - tickets

- zondag 25 maart - De Harmonie Leeuwarden - tickets

- zaterdag 31 maart - De Kleine Willem Enschede - tickets
Een absurd gevoelige komedie

Niemand is zo gevoelig als Bram. Zodra hij de voordeur uitstapt, wordt hij overspoeld door prikkels. Tikkende stoplichten, borende bouwvakkers, regen en wind. Voor Bram is het al snel te veel, veel te veel. Daarom ligt hij in zijn veilige warme snoezelkamer en komt nooit buiten.

Zijn ouders vinden dat het tijd wordt voor verandering. In de snoezelkamer hangt een poster van Jan de Survival-Man: 'De man die alles voor elkaar krijgen kan!’. De oma van Jan de Survival-Man woont bij Bram in de straat. Eén keer per jaar gaat Jan de Survival-Man naar zijn oma en dat is toevallig vandaag. Als Bram nu eens bij zijn idool op bezoek gaat? Misschien kan een ontmoeting hem helpen.

Bram wil zijn ouders niet teleurstellen. Hij zet zijn veiligheidshelm op en trekt zijn berenpak aan. Samen met zijn beste vriend Phil, een rots aan een touwtje, opent hij met trillende knieën de voordeur. Waarom hebben alle andere mensen nergens last van?

Sneue gevallen is een absurdistische en ontroerende komedie. Een ode aan de gevoelige mens. Gevoelens, ze liggen overal op de loer…

>> Meer informatieTrailer Sneue gevallen (6+)