Bijna 4000 leerlingen van basis- en AZC-scholen naar Broer

Het is zover: Na weken oefenen gaan de komende dagen bijna 4000 leerlingen van basisscholen en AZC-scholen naar het meedoe-concert Broer, dat we samen met Het Gelders Orkest spelen. Op donderdag 31 mei zijn er drie besloten concerten in Musis Arnhem, op vrijdag 1 juni twee besloten concerten in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Op zondag 3 juni zijn er twee openbare concerten. Om 11 uur in Musis Arnhem en om 15.00 uur in Stadsschouwburg en De Vereeniging in Nijmegen. Zien we je daar?
Broer

Wat als je kleine broertje jou een sufferd vindt? Wat als hij jou afpakt waar je het meest van houdt? Wat als jij je grote broer altijd te slim af bent? En als hij bijna zelf weggeeft wat hem het liefste is? Twee broers verschillen als dag en nacht. Een groot avontuur stelt ze op de proef. Worden ze toch nog beste broers?

Alles wat normaal niet gebruikelijk is tijdens een klassiek concert mag nu juist wel! Opstaan om een wave te maken. Luid klappen op je benen, buik en dijen. Dansjes doen en spreekkoren aanheffen. Sterker nog: al deze actie wordt juist voorgeschreven!

 

Meer info over Broer