Jeugdpodiumkunsten bundelen krachten in campagne 'Theater is Live!'

Theater is live. En live is leuker! Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven is op het gebied van jeugdtheater, -muziek en -dans? Vanaf 3 december 2018 ontdek je het op het nieuwe platform Theater is Live! Alle voorstellingen van Theater Sonnevanck vind je op Theater is Live, maar dat niet alleen. Je vindt hier ook de voorstellingen van nog eens 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen. 
Theater-muziek-dans voor jou

De campagne is gestart! Het jeugdtheateraanbod hangt door maar liefst zeventig steden. Voorstellingen voor peuters, kleuters, voor kinderen, jongeren én jongvolwassenen. Op de website vind je welke voorstelling je bij jou in de buurt live kunt zien.

De jeugdgezelschappen die met Theater Sonnevanck aan Theater is Live deelnemen, zijn Danstheater AyaHet Nationale Theater & NTjongMaas theater en dansHet Filiaal theatermakersHet Houten HuisTheatergroep KwattaTheater GnaffelHet LaaglandBonteHondTheater ArtemisHoge FrontenBeumer en DrostSchippers & VanGuchtSTIP theaterproductiesDe DansersDOXDe StilteIntrodansOorkaanHolland Opera, Toneelmakerij en SALLY Dansgezelschap Maastricht.