Vacature: (Afstudeer)stage Marketing & Publiciteit per september 2019

Voor de periode september 2019 t/m januari 2020 zijn wij op zoek naar een (afstudeer)stagiair Marketing & Publiciteit voor minimaal 4 dagen per week. Check hieronder alle informatie, we horen graag van je!
Wie zijn wij?

Theater Sonnevanck is een landelijk theatergezelschap. We maken professioneel jeugdtheater voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar en zijn gevestigd in een oud-textielpand in het centrum van Enschede. Ieder jaar maken we ongeveer 8 nieuwe producties, spelen ruim 400 voorstellingen in heel Nederland en België en verwelkomen daarbij meer dan 40.000 bezoekers.

 

Wat zijn je taken?

We zoeken een (afstudeer)stagiair die meedenkt en -werkt bij de marketing- en publiciteitsstrategie van onze voorstellingen. Je gaat tijdens je (afstudeer)stage zo snel mogelijk in de praktijk aan de slag en krijgt daarbij ook eigen verantwoordelijkheden. Zo verzorg je redactionele content voor diverse kanalen als de website, social media en nieuwsbrieven en ondersteun je bij diverse marketingprojecten en evenementen.

Daarnaast zijn, door verder ontwikkeling van het marketingbeleid, diverse (afstudeer)opdrachten beschikbaar op het gebied van o.a. online marketing, sponsoring en naamsbekendheid. De specifieke opdracht wordt in overleg bepaald, afhankelijk van je interesses en opleiding.

 

Wie zoeken wij?

  • 3e of 4e jaars HBO/WO-student in de richting marketing, communicatie of media
  • Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en hebt een goede schrijfvaardigheid
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig
  • Affiniteit met (jeugd)theater is een pré

 

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en leerzame stageplek, waarin je begeleid wordt door een ervaren marketeer. Je werkt in een klein, enthousiast team en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast kun je gratis naar onze voorstellingen en heb je tijdens de lunch de beschikking over een tosti-apparaat voor heerlijke tosti’s. Stagevergoeding volgens Theater cao (€300,- bruto per maand bij 5 volledige stagedagen per week).

 

We horen graag van je!

Stuur je CV en motivatie naar publiciteit@sonnevanck.nl. Neem voor meer informatie contact op met Koen Waanders, publiciteit@sonnevanck.nl of bel 053 – 431 54 00.