Kick-off nieuwe Coming of Age-voorstelling GROW UP!

Afgelopen zaterdag vond de kick-off plaats van onze nieuwe Coming of Age-voorstelling GROW UP. In deze voorstelling krijgen 15 talentvolle jongeren (12 t/m 15 jaar) de kans om zelf op het toneel te staan in een professionele theatervoorstelling. GROW UP is een voorstelling vol muziek, humor en protest over de vraag Wat zijn de ideale ouders?

Op 1, 2 en 3 mei is GROW UP te zien in ons eigen huis.
Begin december deden bijna 50 jongeren auditie. Daaruit werden 15 jongeren uit Enschede, Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Eibergen geselecteerd. Zij worden begeleid door een professioneel team: Mart van Berckel regisseert de voorstelling, Lisanne van Aert schrijft de tekst, Steven Ivo maakt de muziek en Rosa Schützendorf het decor en de kostuums.

In februari, maart en april repeteren de jongeren voor de voorstelling. Op 1, 2 en 3 mei is GROW UP te zien in onze eigen zaal:

vr 1 mei - 19.30 uur - Theater Sonnevanck - Enschede >reserveer kaarten
za 2 mei - 19.30 uur - Theater Sonnevanck - Enschede >reserveer kaarten
zo 3 mei - 15.00 uur - Theater Sonnevanck - Enschede >reserveer kaarten

 

Talentontwikkeling

Sinds 2014 maakt Sonnevanck één keer per jaar een voorstelling met jongeren tussen de 12 en 15 jaar: de Coming of Age-voorstelling. Jongeren ervaren hierin hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een nieuwe wereld te scheppen, in de huid van een personage te kruipen en een publiek te laten lachen of te ontroeren.

Sonnevanck werkt samen met Toneelgroep Oostpool uit Arnhem aan talentontwikkeling: Sonnevanck maakt jaarlijks met jongeren van 12 t/m 15 jaar een voorstelling, Oostpool doet dat met jongeren van 15 t/m 19 jaar. Wie daarna verder wil op theatergebied kan naar de vooropleiding van de Toneelschool en daarna naar de Toneelschool van ArtEZ in Arnhem.

> Meer informatie over GROW UP

 

Foto: cast & crew van GROW UP