'Doe mee met je AOW' - oproep voorzitter Raad van Toezicht Hajé Nordbeck

Een oproep voor de actie 'Doe mee met je AOW' van de voorzitter van onze Raad van Toezicht Hajé Nordbeck! #doemeemetjeAOW

De oproep van Hajé Nordbeck (via Facebook)

 

Met deze prachtige actie worden 65-plussers met een warm hart voor cultuur opgeroepen om hun AOW-vakantiegeld geheel of gedeeltelijk te doneren aan de culturele sector. Ook als je niet AOW-gerechtigd of jonger bent dan 65 jaar, maar dit initiatief wel een warm hart toedraagt, ben je natuurlijk van harte welkom om mee te doen!

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt bij het realiseren van de plannen. 100% van je donatie gaat naar culturele initiatieven. De actie loopt tot 20 juni!
Over de actie

De sociaaleconomische gevolgen van het coronatijdperk worden helaas voor velen steeds voelbaarder. Ook de culturele sector wordt hard getroffen. Maar er zijn ook mensen die relatief minder in de basis van hun bestaan geraakt worden: een groep ouderen die binnen de beperkingen van hun vrijwillige quarantaine een redelijk rustig leven leiden, niet meer de directe zorg voor kinderen hebben en in een financieel minder kwetsbare situatie verkeren.

Met deze actie roepen wij 65-plussers met een warm hart voor cultuur op hun AOW-vakantiegeld geheel of gedeeltelijk te doneren aan: 1:Beeldende kunst of 2:Muziek en opera of 3:Theater, dans en film. Zo hopen we in de toekomst te kunnen blijven genieten van de kunsten. De actie loopt tot 20 juni.

Meer informatie