Sneue gevallen en Het Bangedierenbos te zien op online platform Podiumkids Thuis

Vanaf nu kun je op het online platform Podiumkids Thuis kijken naar Sneue gevallen en Het Bangedierenbos!

Podiumkids Thuis is hét online platform waar alle mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen te zien zijn. Met het hele gezin, vanaf je eigen bank, genieten van een bijzondere voorstelling! Helemaal coronaproof, maar vooral supergezellig.

En vanaf nu kun je dus ook genieten van Sonnevanck-voorstellingen. Heel veel plezier!! 

> Podiumkids Thuis

 
 Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is hét nieuwe online platform waar alle mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen van 17 jeugdgezelschappen te zien zijn. Gewoon thuis, vanaf je eigen bank! Lekker met het hele gezin een online registratie bekijken van een van de 28 bijzondere voorstellingen. Helemaal coronaproof, maar vooral supergezellig. Na aankoop van een voorstelling voor €2,99 kun je deze binnen 48 uur zo vaak bekijken als je wilt. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en ververst. Podiumkids Thuis: een ideaal thuisuitje!

 

Over Podiumkids

Podiumkids is een collectief van 26 professionele gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Dat doet ze met de Podiumkids Prijs, maar ook met de website www.podiumkids.nl, de uitagenda voor de hele familie.

 

Foto's: Sanne Peper