Vacature: We zoeken per direct een Medewerker Bemiddeling (24 uur per week)

Theater Sonnevanck is een landelijk opererend, professioneel jeugdtheatergezelschap behorend tot de Culturele Basisinfrastructuur (BIS) van Nederland. Sonnevanck maakt nieuw muziektheater voor iedereen vanaf 4 jaar en werkt door heel Nederland vanuit het eigen huis in het centrum van Enschede. We werken met een vast team van 11 medewerkers en ruim 100 freelancers per jaar.

We spelen ruim 450 voorstellingen per jaar in de landelijke theaters, in speellokalen van basisscholen en op schoolpleinen van middelbare scholen in onze vrachtwagentrailer. Wij zoeken een zelfstandige en doortastende collega die ervoor zorgt dat onze voorstellingen geboekt/gekocht worden door basisscholen en het voorgezet onderwijs, met de nadruk op Oost-Nederland.
Profiel

  • Je onderhoudt intensief en actief het contact met scholen en bemiddelaars;
  • Je werkt systematisch aan relatiebeheer en neemt initiatief in verbetering en/of vernieuwing daarvan;
  • Je hebt aantoonbare belangstelling voor podiumkunsten en jeugdtheater;
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding;
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en een teamspeler;
  • Je bent bereid flexibel met je werktijden en dagen om te gaan;
  • Je bent woonachtig in Enschede of omgeving;

Sonnevanck bouwt aan een organisatie die een afspiegeling vormt van de maatschappij, met een diversiteit aan perspectieven en achtergronden. Een team waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Voel je uitgenodigd om te solliciteren!

Een korte brief met CV kun je tot uiterlijk 21 september 2021 sturen naar: kantoor@sonnevanck.nl. Wil je meer weten dan kun je bellen met Lieke Bisseling, zakelijk directeur of Susan Waanders, medewerker educatie. Beide zijn te bereiken via het kantoor van Sonnevanck, telefoonnummer: 053 431 54 00.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Toneel.