Podiumkids zoekt een jurylid! (7-12 jaar)

Ben je tussen de 7 en 12 jaar, hou je van theater-, muziek- en dansvoorstellingen, durf je goed je mening te geven én weet je uit te leggen waarom je iets vindt? Dan zoekt Podiumkids jou!
Vorig jaar verliep het theaterseizoen helaas niet zoals we hadden gehoopt. Daarom hebben veel van de juryleden van vorig jaar besloten nog een jaar mee te doen aan de Podiumkids Jury. Omdat er nog één plekje over is zoeken we nog één nieuw jurylid dat, samen met de juryleden van vorig jaar, komend seizoen heel veel nieuwe voorstellingen voor ons wil gaan bekijken en zijn/haar/hen mening wil geven door mooie recensies te schrijven. De kinderjury wordt op 17 oktober 2021 feestelijk geïnstalleerd bij een van de deelnemende voorstellingen en krijgt daar een workshop van Volkskrant-recensent Annette Embrechts.

Tussen oktober 2021 en mei 2022 bekijken de juryleden zoveel mogelijk deelnemende voorstellingen. Over iedere voorstelling schrijven ze een recensie. Ondertussen mogen alle kinderen in Nederland stemmen op hun favoriete voorstellingen. De vijf voorstellingen die het beste beoordeeld worden door het publiek, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. Uiteindelijk beslist de kinderjury wie van de vijf genomineerde voorstellingen de winnaar wordt van de Podiumkids Prijs 2022.

Lijkt dit je te gek en wil je meedoen? Vul dan dit formulier op de website van Podiumkids in, voeg eventueel een leuke foto toe en mail dat vóór zaterdag 2 oktober 2021 naar publieksprijs@podiumkids.nl.Oproep nieuw jurylid Podiumkids