Lovende recensies voor Koning Bowi!

Afgelopen zondag 10 oktober ging Koning Bowi in première in onze eigen zaal. Het was een feestje om weer voor een volle zaal en met zoveel mensen de première te kunnen vieren! De voorstelling gaat nu t/m 28 november op tournee, de speellijst vind je hier

Koning Bowi ontving prachtige recensies van NRC, de Volkskrant en de Theaterkrant. Lees ze hieronder!
NRC ★★★★

'Bovendien is de muzikaliteit van Koning Bowi adembenemend. Componist Lucas Wiegerink verwerkt een enorme variatie aan stijlen in de voorstelling, die steeds interessante tegenkleur aan de teksten van Van Klaveren bieden. De spelers combineren zang en spel tot een virtuoos geheel, en percussionist Laura Trompetter voorziet hen van een rijke en steeds verrassende live soundtrack. Koning Bowi is van begin tot eind een feestje.' (Marijn Lems)

Lees de hele recensie

 

De Volkskrant ★★★

'Koning Bowi is fantasierijk muziektheater met aanstekelijke composities' (Vincent Kouters)

Lees de hele recensie

 

Theaterkrant

'Het sterke spel van Sam van Hulst, Isabelle Kafando en Bart Sietsema wordt ondersteund door een intrigerende soundtrack van Lucas Wiegerink, gespeeld door percussionist Laura Trompetter. En in het ingenieuze draaidecor van Atelier Clement zit niet alleen een batterij ventilatoren verwerkt die wind ook in de zaal voelbaar maakt, maar met veel licht ook de warmte van de zon. Met Koning Bowi maakt Daniel van Klaveren zo zeer overtuigend zijn debuutvoorstelling als artistiek leider van Sonnevanck.' (Henri Drost)

Lees de hele recensie

 

Foto: Sanne PeperTeaser Koning Bowi