Vrijwilligers gezocht voor Stadsvlucht!

Voor ons nieuwe locatieproject Stadsvlucht zijn we op zoek naar vrijwilligers die achter de schermen of als publieksbegeleider willen helpen!

Met 12 jongeren in de hoofdrol en in samenwerking met verschillende muziekverenigingen en dansscholen wordt Stadsvlucht een spannende theatrale trip vol verrassingen en muziek op diverse locaties in de stad, waarbij je Enschede met nieuwe ogen en oren ervaart.

Stadsvlucht speelt op 6, 7 en 8 mei 2022 van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur en bestaat uit kleine voorstellingen op diverse locaties in de wijk De Bothoven. Publiek loopt in groepen van dertig personen langs de locaties en zien daar kleine voorstellingen van telkens 10 minuten. Drie groepen lopen tegelijk de route, maar in een andere volgorde. Het begin- en eindpunt is wel steeds hetzelfde.
Vrijwilligers gezocht!

Voor Stadsvlucht zijn we van donderdag 5 t/m zondag 8 mei op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deel willen uitmaken van dit bijzondere project en ons daarbij willen ondersteunen. We zoeken mensen voor publieksbegeleiding en ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden achter de schermen.  

 

Publieksbegeleiding

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en ze te begeleiden tijdens een van de routes? Samen met een collega het publiek onder je hoede nemen en ervoor zorgen dat de gasten op tijd op de juiste plaats zijn? Meld je dan aan!

 

Achter de schermen

Ondersteun je ons liever met het reilen en zeilen achter de schermen? Zorgen voor de mensen en de locaties met cateren, inrichten, opruimen, informatie geven en het aanspreekpunt zijn? Meld je dan aan!

 

Aanmelden

Heb je belangstelling en wil je meehelpen, neem dan contact op met Betsy Postma via productie@sonnevanck.nl of telefonisch via 053 – 431 54 00 (tijdens kantooruren). Vermeld daarbij wanneer je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uit gaat: publieksbegeleiding of werken achter de schermen. We horen graag van je!

 

Playground053

Jaarlijks biedt Theater Sonnevanck, in kader van talentontwikkeling, jongeren tussen de 12 en 16 jaar de kans om zelf te spelen in een professionele theatervoorstelling. Jongeren met de ambitie om ooit naar een theateropleiding te gaan kunnen op deze manier proeven hoe de professionele praktijk is. Hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een voorstelling te maken. De voorstelling die in 2022 gemaakt wordt is Stadsvlucht.

Meer informatie over Stadsvlucht vind je hier