Spelers en muzikanten gezocht!

Doe mee met de nieuwe Playground053-productie van Theater Sonnevanck! 

In het voorjaar van 2023 maken wij, theatermakers Anne, Emre en Simone van Theater Sonnevanck, de voorstelling We Go Way Back. Een voorstelling op locatie, met jongeren uit Enschede in de hoofdrol, waarin we het publiek meenemen op een reis door het textielverleden van Enschede. 

Heb je altijd al mee willen doen aan een professionele voorstelling? Lees dan snel verder. Deelname is gratis. 

SPELERS: Voor deze voorstelling zijn we opzoek naar spelers (12 – 16 jaar). We repeteren vanaf februari tot mei op zaterdagen en spelen in de meivakantie drie voorstellingen op locatie. Vind je het leuk om te spelen en verhalen te vertellen? En word je enthousiast van een voorstelling op locatie? Dan zijn we op zoek naar jou. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 organiseren we audities bij Theater Sonnevanck aan de Walstraat in Enschede. Theaterervaring is niet vereist. 

MUZIKANTEN: Naast spelers zoeken we ook naar muzikanten (alle leeftijden); met name percussionisten en niet-westerse instrumentalisten. Vind je het leuk om te spelen en verhalen te vertellen? En word je enthousiast van een voorstelling op locatie? Dan zijn we op zoek naar jou. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 organiseren we audities bij Theater Sonnevanck aan de Walstraat in Enschede.

 

> Klik hier voor meer informatie & aanmelden