Sonnevanck Online

De komende tijd zijn alle theaters gesloten en kun je dus niet meer naar een van onze voorstellingen komen kijken. Daarom brengen we vanaf nu het theater naar je toe!

 

Ꙭ Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is hét nieuwe online platform waar alle mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen te zien zijn van 17 verschillende jeugdgezelschappen. Gewoon thuis, vanaf je eigen bank! Lekker met het hele gezin een online registratie bekijken van een bijzondere voorstelling. Helemaal coronaproof, maar vooral supergezellig. Na aankoop van een voorstelling voor €2,99 kun je deze binnen 48 uur zo vaak bekijken als je wilt. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en ververst. Podiumkids Thuis. Een ideaal thuisuitje!

> Podiumkids Thuis

 

҉ Terug in de tijd

Sinds de oprichting hebben we ruim 150 voorstellingen gemaakt. Op de pagina 'Terug in de tijd' duiken we het archief in en nemen je mee in de geschiedenis van Sonnevanck. We beginnen in 1990, het jaar dat Sonnevanck werd opgericht. Ga je mee op reis?

Terug in de tijd

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram (@theater_sonnevanck). Hopelijk tot snel in het theater!