Sonnevanck Online

De komende tijd zijn alle theaters gesloten en kun je dus niet meer naar een van onze voorstellingen komen kijken. Daarom brengen we vanaf nu het theater naar je toe!

 

Ꙭ Voorstellingen online

De voorstellingen waren t/m 1 juni te bekijken!

 

҉ Terug in de tijd

Sinds de oprichting hebben we ruim 150 voorstellingen gemaakt. Op de pagina 'Terug in de tijd' duiken we het archief in en nemen je mee in de geschiedenis van Sonnevanck. We beginnen in 1990, het jaar dat Sonnevanck werd opgericht. We voegen iedere donderdag een nieuw stukje toe aan de geschiedenis, zodat we uiteindelijk uitkomen in 2020! Ga je mee op reis?

Bij ieder stukje van onze geschiedenis hebben we een opdracht, quizje of een puzzel gemaakt. Kun je het antwoord vinden?

Terug in de tijd

 

☁ GODcast (14+)

Op dit moment zou GOD? (14+), onze coproductie met Toneelgroep Oostpool, langs middelbare scholen in Oost-Nederland reizen. Helaas konden we na de eerste week van de tour geen voorstellingen meer spelen. Gelukkig zijn er bij de voorstelling GODcasts gemaakt, vier podcasts van elk ongeveer 3 minuten. Hierin vertellen de acteurs en regisseur van de voorstelling wat religie en geloof voor hen inhoudt. Leerkrachten in het voortgezet onderwijs krijgen op deze manier de mogelijkheid om samen met hun leerlingen bezig te gaan met de thematiek uit de voorstelling GOD?.

> De GODcasts

 

♥ Op de hoogte blijven?

De komende tijd zullen we Sonnevanck Online blijven aanvullen met nieuw aanbod. Houdt onze website en social media in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte. Heel veel plezier!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram (@theater_sonnevanck). Hopelijk tot snel in het theater!