Wij gaan op berenjacht (4+) online bekijken

Vijf zingende acteurs en een danser vertellen het spannende verhaal van een vader, zijn kinderen en hun hond die samen op berenjacht gaan. Met betoverende muziek, spel, beeld en beweging. Wij gaan op berenjacht is een voorstelling over moedig zijn, met zijn allen dwars door de modder en de sneeuwstorm sjouwen, over óvermoedig zijn en samen lekker bang zijn onder de dekens. Een muziektheaterversie van het geliefde prentenboek van Michael Rosen.

Let op: Wij gaan op berenjacht is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

҉  Doe mee!

In dit filmpje leren we je hoe je zelf mee kunt doen tijdens de voorstelling. Veel plezier!

 

 

Ꙭ Bekijk Wij gaan op berenjacht online

De voorstelling is t/m 1 juni te bekijken!

 

Ꙭ Eerst even de trailer bekijken?

> Bekijk hier de trailer

 

✎ Ga zelf thuis op berenjacht

Ontdek de zes landschappen waar de familie doorheen komt. Ga samen met je ouders, broertjes en zusjes thuis op onderzoek uit! Gebruik daarbij onderstaand werkblad.

> Download het werkblad

 

► Op berenjacht in je eigen buurt

Op de website Berenjachtkaart.nl vind je alle informatie. In de blog van Mama Blogger vind je veel inspiratie en extra's om je eigen berenjacht nog leuker te maken.

 

♥ Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram (@theater_sonnevanck). Hopelijk tot ziens in het theater!

 

Wij gaan op berenjacht is een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee en speelde in 2015 en 2018 in de theaters. > Meer informatie

 

Registratie door Bart Majoor (www.bartmajoor.nl) | Foto header: Edwin Deen