Zwijnenstal (8+) online bekijken

Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek en een absolute topcast: Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek den Hartogh en Whitney Sawyer. Een voorstelling over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Let op: de voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

҉  Bereid je voor!

Superleuk dat jullie gaan kijken naar de voorstelling Zwijnenstal. Om alvast in de stemming te komen hebben we een opdracht bedacht. In deze opdracht gaan jullie met elkaar de poster van de voorstelling onderzoeken om zelf een verwachting te vormen van de voorstelling.

Klik voor de opdracht
Klik voor de poster van Zwijnenstal

 

Ꙭ Bekijk Zwijnenstal online

De voorstelling is t/m 1 juni te bekijken!

 

Eerst even de trailer bekijken?
Dat kan hier > Trailer Zwijnenstal

 

✎ Programmaboekje

In Zwijnenstal wordt veel gepraat over wie er gelijk heeft, wie er de beste is en wat de waarheid is. Als iemand alleen maar reclame maakt voor zijn eigen mening, noem je dat propaganda. Daarom is er bij de voorstelling Zwijnenstal een 'propagandaboekje' gemaakt. In dit boekje vind je allemaal informatie over de voorstelling én leuke opdrachten die je samen met je ouders kunt doen. Weet jij bijvoorbeeld wat kipcriminatie is?

 

<< Klik op de afbeelding hiernaast om het Propagandaboekje te downloaden.

Of klik hier

 

 

 

★ Podiumkids Prijs

Wist je dat Zwijnenstal kanshebber is voor de Podiumkids Prijs? Dat is de landelijke publieksprijs voor theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Heb je genoten van de voorstelling en vind je dat Zwijnenstal de prijs moet winnen. Klik dan hier om te stemmen!

 

♥ Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram (@theater_sonnevanck). Hopelijk tot ziens in het theater!

 

Zwijnenstal is een coproductie van Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera en speelde in oktober en november 2019 in de theaters. Meer informatie over de voorstelling vind je hier

 

Registratie door Bart Majoor (www.bartmajoor.nl) | Foto header: Sanne Peper