Playground053 (voorheen Coming of Age)

Het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Theater Sonnevanck heeft in 2022 een nieuwe naam gekregen: Playground053. Hierin krijgen jongeren tussen de 12 en 16 jaar de kans om zelf op het toneel te staan in een professionele theatervoorstelling. Jongeren met de ambitie om ooit naar een theateropleiding te gaan kunnen op deze manier proeven hoe de professionele praktijk is. Hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een nieuwe wereld op het toneel te scheppen, in de huid van personages te kruipen en een publiek te laten lachen of te ontroeren.

Theater Sonnevanck werkt samen met Toneelgroep Oostpool uit Arnhem aan talentontwikkeling. Sonnevanck maakt jaarlijks met jongeren van 12 t/m 16 jaar een voorstelling, Oostpool doet dat met jongeren van 15 t/m 19 jaar. Wie daarna verder wil op theatergebied kan naar de vooropleiding van de Toneelschool en daarna naar de Toneelschool van ArtEZ in Arnhem.

 

Stadsvlucht

In 2022 maken we samen met 15 jongeren Stadsvlucht, een spannende theatrale trip door de stad. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de audities!


Foto: Agnes Booijink (Macbeth - 2017)

 

Vorige edities Playground053/Coming of Age

 

Foto header uit CLUB Z.: Agnes Booijink