Podiumkids

Theater Sonnevanck is onderdeel van Podiumkids. Een collectief van meer dan 20 gezelschappen die theater-, muziek- of dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De prachtige voorstellingen van deze gezelschappen worden onder de aandacht gebracht bij een breed publiek op de website www.podiumkids.nl en met de Podiumkids Prijs.

Op podiumkids.nl kan je grasduinen tussen ontzettend veel verschillende voorstellingen. Je kan zoeken op een plaats, een datum of een bepaalde leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

 

Podiumkids Prijs

Podiumkids organiseert daarnaast de Podiumkids Prijs, de landelijke publieksprijs voor jeugdtheater. Van september tot en met mei mag je op www.podiumkids.nl/publieksprijs laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten. De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar! De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten.

 

Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis was het online platform waar alle mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen te zien zijn. Podiumkids Thuis is in mei 2022 gestopt.

 

 

Foto header: Sanne Peper