CLUB Z. (Coming of Age) - Livestream (2021)

Een broodnodige komedie over de idealen van Generation Z.

Samen met 10 talentvolle jongeren van 12 t/m 15 jaar maken we dit jaar de Coming of Age-voorstelling CLUB Z. Een activistische komedie met bizarre situaties en de vaart van een Netflix-serie. Een ervaring die de wereld hoe dan ook verbetert.

Terwijl de aarde opwarmt, ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt komt een groep vrienden elke zondag bij elkaar in hun zelfgebouwde clubhuis in het bos. Dit is hun ecologische oase, hun safehouse voor de toekomst. Hier plannen ze hun verzet. Ze zetten thee van opgevangen douchewater, plaatsen zonnepanelen en fantaseren over het bevrijden van varkens. Maar ja… gaat dat nou iets veranderen? Laten we eerlijk zijn: wordt er eigenlijk wel naar ze geluisterd? Zijn ze niet veel en veel te soft? Moet het niet véél grootser, heftiger, radicaler?

Dan krijgt iemand een gevaarlijk idee… want als die Boomers niet willen luisteren, dan moeten ze maar voelen. We want climate justice! Now!


Informatie


Credits

Tekst Floor Leene
Regie Daniël van Klaveren
Muziek Felix Ruiter
Spel Joris Boerboom, Lynn Bulthuis, Mees Elfring, Anne van Elk, Lourdes Hammami, Hannah Knox, Jikke ter Laak, Cindy Li, Pien Lurvink en Frynja Velders
Gastrollen Magda Nij Bijvank en Marike van Weelden
Spelcoach & regieassistent Lukas Schmidt
Regieassistent Anouk van Lith
Decorbouw & techniek Jeroen van Terheijden
Geluidstechniek Christian Toonk
Video Bart Majoor & Bart Voorbergen
Streamingoperator Jeroen Otten
 
Publiciteitsbeeld & portretfotografie Buro Ten Dam
Scènefotografie Agnes Booijink
 Voorstellingfoto's: CLUB Z. (Coming of Age) - Livestream (2021)