CLUB Z. (Coming of Age)

Een broodnodige komedie over de idealen van Generation Z.

Theater Sonnevanck maakt in 2021 samen met 10 jongeren de Coming of Age-voorstelling CLUB Z. Een energieke muziektheatervoorstelling met hilarische personages, bizarre situaties en de vaart van een Netflix-serie. Een ervaring die de wereld hoe dan ook verbetert.

Terwijl de aarde opwarmt, ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt komt een groep jonge mensen elke zaterdag bij elkaar in hun zelfgemaakte clubhuis aan de rand van de stad. Dit is hun ecologische oase, hun safehouse voor de toekomst, verscholen tussen beukenbomen en bramenstruiken. Hier plannen ze hun verzet. Ze zetten thee van opgevangen douchewater, smeden plannen om varkens te bevrijden, gemeentehuizen te bezetten en de wereld te redden van de ondergang. Als die Boomers niet willen luisteren dan moeten ze maar voelen. Het is nu of nooit!

Maar… hoe? Daarover worden ze het niet eens. Want hoe zorgen ze ervoor dat school, het voetbalteam en die stiekeme verliefdheid hen niet afleidt van het hogere doel? En dan krijgt iemand een gevaarlijk idee...


Informatie


Credits

Tekst
Regie Daniël van Klaveren
Spelcoach Lukas Schmidt
Spel
 
Foto header Agnes Booijink (foto uit Achilles - Coming of Age 2019)Voorstellingfoto's: CLUB Z. (Coming of Age)


-->