GOD? (14+)

Religie. Het is veel in het nieuws door extremisme, terreur, conflicten en oorlog. De persoonlijke verhalen, twijfels en openbaringen over geloven horen we maar zelden. Maar geloven is voor veel mensen de basis van hun identiteit. Wat is religie, geloven of zoeken naar spiritualiteit eigenlijk? En welke invloed heeft het op jonge mensen?

Quiah, Tommie en Ayisha hebben alledrie van hun ouders een andere religie meegekregen. Nu zijn ze begin twintig en raken verliefd op mensen met een ander geloof. Hoe bepaal je dan waar je staat?

Drie jonge acteurs met allen een andere religieuze achtergrond spelen de trailervoorstelling GOD? onder regie van Timothy de Gilde (o.a. GAME OVER en Bromance). Magne van den Berg, die ook de tekst schreef van GAME OVER, schrijft voor GOD? een nieuwe theatertekst en stelt daarin de ontroerende, indringende, eerlijke en openhartige ontmoetingen tussen mensen met verschillende geloven centraal.


Trailer: GOD? (14+)Informatie

GOD? is een coproductie van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool en speelt in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. De vrachtwagen met trailer rijdt naar middelbare scholen en parkeert op het schoolplein. Er passen maximaal 60 bezoekers in de trailer en de voorstelling duurt ongeveer een lesuur (55 minuten). Het filmpje hierboven geeft meer informatie over onze voorstellingen in de theatertruck.

Speelperiode: 6 maart t/m 5 juni 2020
Leeftijd: vanaf 14 jaar
Duur: een lesuur (55 minuten)

 

Voorstelling boeken?

Wil jij ook een trailervoorstelling op jouw school? Neem contact op met Mara Hoek:
mara@sonnevanck.nl of bel 053 431 54 00.
Credits

Tekst Magne van den Berg
Regie Timothy de Gilde
Spel Tommie Kinneging, Ayisha Siddiqi en Quiah Shilue
Muziek Bart Rijnink
Vormgeving Julian Maiwald
Kostuums Timothy de Gilde
Dramaturgie Flora Verbrugge
Techniek Wiel Coopmans, Christian Toonk en Bram Visser
 
Coproductie Theater Sonnevanck & Toneelgroep Oostpool
 
Concept & fotografie campagnebeeld Henri VerhoefVoorstellingfoto's: GOD? (14+)


-->