Coming of Age - GROW UP

LET OP: Door het coronavirus moeten we helaas de reguliere voorstellingen van GROW UP op 1, 2 en 3 mei annuleren. We zoeken op dit moment naar een mogelijkheid om de voorstelling toch te kunnen maken. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

---

Ik droomde pas dat ik mijn ouders was

Maakt je vader zich veel te veel zorgen om je? Wordt het tijd dat je moeder een tussenjaar neemt? Jouw ouders kunnen eigenlijk heel veel van jou leren. Tijd voor een noodkreet!

In GROW UP fantaseren vijftien jongeren hardop over opvoeddictators, opstandige pubers, voorbeeldige kinderen en onvoorwaardelijke liefde. In persoonlijke verhalen, met veel humor en muziek, kijken ze in de toekomst. Ze zingen de longen uit hun lijf en fluisteren zachtjes over alles dat met ouders te maken heeft. Want binnenkort zijn ze volwassen en hebben ze het zelf voor het zeggen. Dan gaan ze het helemaal anders doen, toch?

Samen met 15 talentvolle jongeren maken schrijver Lisanne van Aert, regisseur Mart van Berckel, muzikant Steven Ivo en vormgever Rosa Schützendorf een voorstelling over de vraag ‘Wat zijn de ideale ouders?’. GROW UP is als een popconcert, een bomvolle, kleurrijke en energieke muziektheatervoorstelling.


Informatie

LET OP: Door het coronavirus moeten we helaas de reguliere voorstellingen van GROW UP op 1, 2 en 3 mei annuleren. We zoeken op dit moment naar een mogelijkheid om de voorstelling toch te kunnen maken. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

 

Coming of Age

In de Coming of Age van Theater Sonnevanck krijgen jongeren tussen de 12 en 15 jaar de kans om zelf op het toneel te staan in een professionele muziektheatervoorstelling. Jongeren ervaren hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een nieuwe wereld te scheppen, in de huid van een personage te kruipen en een publiek te laten lachen of te ontroeren.

Theater Sonnevanck maakt sinds 2014 een Coming of Age-voorstelling. Eerdere edities waren: 

2014: De Gedaanteverwisseling (regie: Timothy de Gilde)
2015: Onderdier (regie: Karlijn Kistemaker)
2016: De Winkelkoning (regie: Karlijn Kistemaker)
2017: Macbeth (regie: Marije Gubbels)
2018: Een Midzomernachtsdroom (regie: Charli Chung)
2019: Achilles (regie: Daniël van Klaveren)
Credits

Tekst Lisanne van Aert
Regie Mart van Berckel
Muzikale leiding Steven Ivo
Decor & kostuums Rosa Schützendorf
Spelcoach Mara Hoek
Assistent Stephanie Bisschops
Techniek Jeroen van Terheijden
Spel, zang & muziek Laquisha Adamus, Johanna van den Berg, Sytske Bijlsma, Joris Boerboom, Lina Bos, Anne van Elk, Tess Ertmann, Jasmijn Grevink, Marisa Hasselo, Hannah Knox, Merel Korte, Cindy Li, Fabienne Möllmann, Lara Olde Agterhuis en Sarah WierdaVoorstellingfoto's: Coming of Age - GROW UP


-->