Coming of Age 2020 - GROW UP

Door het coronavirus werd er dit jaar geen voorstelling gemaakt. Maar de jonge acteurs en het artistieke team van de Coming of Age hebben zeker niet stil gezeten! De 15 jongeren hebben meegewerkt aan online en offline opdrachten op afstand, om zo inspiratie te geven voor een nieuw online eindproduct. Hieruit is de videoclip ‘Lief Meisje’ ontstaan, waar Lisanne van Aert (tekst) en Steven Ivo (muziek) het lied voor schreven. Rosa Schützendorf en Mart van Berckel verzorgden de artistieke begeleiding, Stephanie Bisschops, Nadieh Graumans-Tigchelaar en Mara Hoek de educatie en jongerenbegeleiding.

Thuis hebben de jongeren de zang en de filmbeelden voor de videoclip opgenomen waar Cleo Julia Mullis (film edit & visuals) een supervette clip van heeft gemaakt. Het resultaat vind je op deze pagina!

 


Trailer: Coming of Age 2020 - GROW UPInformatie


Credits

Tekst Lisanne van Aert
Muziek Steven Ivo
Film edit en visuals Cleo Julia Mullis
Educatie & begeleiding Stephanie Bisschops, Nadieh Graumans-Tigchelaar en Mara Hoek
Artistieke begeleiding Mart van Berckel en Rosa Schützendorf
Spel & zang Laquisha Adamus, Johanna van den Berg, Sytske Bijlsma, Joris Boerboom, Lina Bos, Anne van Elk, Tess Ertmann, Jasmijn Grevink, Marisa Hasselo, Hannah Knox, Merel Korte, Cindy Li, Fabienne Möllmann, Lara Olde Agterhuis en Sarah WierdaVoorstellingfoto's: Coming of Age 2020 - GROW UP