Is dit het nou? (10+) (2016)

Bennie, Willie en Adriana hebben een probleem: ze vinden dat het leven tegenvalt. Gisteren gingen ze nog lasergamen op een verjaardagsfeestje. Heel vet! Of... is dat nepgeweer eigenlijk best suf? En wat hadden ze zich verheugd op hun vakantie naar Italië. Maar dat is toch ook geen New York of Tokyo.

Vandaag gaat het gebeuren. Ze staan in alle vroegte op het station. Vlug in de eerstvolgende trein richting… Waar gaan ze naartoe? Ze hebben eigenlijk geen idee. Ze hebben niet eens een kaartje gekocht. Maar ze vertrekken, op zoek naar spanning en avontuur.

Is dit het nou? is een muzikale roadtrip met elektronische beats, verdrietige aria’s en popsongs bij het kampvuur. Over drie vrienden op zoek naar spectaculaire ervaringen, bloedstollende belevenissen en interessante mensen. Kunnen ze hun verwachtingen waarmaken? En is hun vriendschap sterk genoeg voor zo’n avontuur?


Informatie

Theater Sonnevanck wil haar kennis en ervaring graag delen met een nieuwe generatie muziektheatermakers. Regisseur Janneke de Haan, schrijver Wessel de Vries en componisten René Thie en Kaveh Vares wonnen het concours 2Scoremusictheatre dat Theater Sonnevanck organiseerde in samenwerking met de Nederlandse Reisopera, Kameroperahuis en ArtEZ Conservatorium.

 

Recensie

'Vermakelijke muzikale roadtrip van jonge makers', ★★★ Theaterkrant (20 november 2016)

 

Repetitiefoto's

Klik hier voor de repetitiefoto's van Is dit het nou?

 

Winnaar 2Scoremusictheatre

Is dit het nou? won in december 2015 de muziektheaterwedstrijd 2Scoremusictheatre, een wedstrijd voor jonge makers georganiseerd door de Nederlandse Reisopera, ArtEZ Conservatorium, Kameroperahuis en Theater Sonnevanck.

 

is dit het nou speelde van 20 t/m 30 November 2016 in theaters in heel Nederland.
Credits

Tekst Wessel de Vries
Regie Janneke de Haan
Compositie René Thie en Kaveh Vares
Spel & zang Karlijn Hamer, Floyd Koster en Rik Witteveen
Vormgeving Geartsje van der Zee
Techniek Marc Klaver en Stefan Ravnjak
 
Publiciteitsbeeld Femke Teussink
Scènefotografie Edwin DeenVoorstellingfoto's: Is dit het nou? (10+) (2016)