Ka-blamm (4+)

Chris en Juul kleuren de mooiste tekening van de wereld. Chris wil de rood maar Juul geeft hem die niet. Voor Juul het weet krijgt hij een stomp op zijn kop. Een voorstelling over klappen geven en klappen krijgen. Vechten, hoort het erbij of moeten we leren zónder te kunnen?

Stoeien voor gevorderden in deze fysieke, humoristische en muzikale voorstelling door twee acteurs en twee muzikanten.

 

Ka-blamm speelt van 7 oktober t/m 9 december 2018. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

 


Informatie

Over de makers

Regisseur Timothy de Gilde maakte eerder bij Theater Sonnevanck het lovend ontvangen Barbaartje (2017). Met de Sonnevanck/Oostpool productie Bromance won hij de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2016.

Schrijver Magne van den Berg won in 2008 de H.G. van der Vies-prijs voor de beste theatertekst tussen 2006 en 2008 met De lange nasleep van een korte mededeling. In 2014 werd ze genomineerd voor de Taalunie Toneelschrijfprijs, de prijs voor de meest belangwekkende theatertekst van dat seizoen, voor Met mijn vader in bed. In 2016 won ze deze prijs voor haar stuk Ik speel geen Medea.

 

Educatie

Bezoekende scholen ontvangen naast het educatiemateriaal bij de voorstelling gratis een aflevering van onze lesmethode De Betekenis van Theater. Door het bezoeken van de voorstelling en het uitvoeren van het educatief materiaal bij de voorstelling werken de leerlingen aan de kerndoelen: 1, 2, 7, 34, 35, 37, 54, 55 en 56.

 


Ka-blamm is geschikt voor de kleine theaterzaal. Schoolvoorstellingen kunnen uitsluitend in deze setting worden gespeeld. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar, basisschool groep 1 t/m 3. Neem voor meer informatie contact op met Susan Waanders - bemiddeling@sonnevanck.nl of bel 053 431 54 00.
Credits

Tekst Magne van den Berg
Regie Timothy de Gilde
Compositie Xander Vrienten
Spel Chris Peters en Judith Noyons
Muziek Rory Ronde en Boele Weemhoff
Vormgeving Janne Sterke
Dramaturgie Flora Verbrugge
Techniek Tobias Matton en Christian Toonk
 
Publiciteitsbeeld Femke TeussinkBoekingen en Informatie


Voorstellingfoto's: Ka-blamm (4+)