Lev (6+) (2019)

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis. Een vervolg op de succesvoorstelling Wij gaan op Berenjacht van Sonnevanck en Silbersee in 2015. 


Trailer: Lev (6+) (2019)Informatie


Credits

Tekst Joachim Robbrecht
Regie Flora Verbrugge
Muzikale leiding Romain Bischoff
Compositie Wouter Snoei
Assistent compositie Boris Bezemer
Spel & zang Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat, Michael Muller, Tiemo Wang, Gabor Balint, Fernando Linares Correa, Guido Groenland, Tom Jansen, Christoph Mac-Carty, Lodewijk Meeuwsen, Marion Prummel en Lette Vos
Decorontwerp Morgana Machado Marques
Kostuumontwerp Sanne Oostervink
Lichtontwerp Tim van 't Hof
Geluidsontwerp Maurits Thiel
Regieassistent Mika But
Techniek Jeroen van Terheijden, Maurits Thiel en Tom de Haas
Met dank aan Aimée Gersons, Tamar Wessel, Lonneke Visser, Daan Jansen, Jochem de Graaf en Pippin Ibell
Coproductie Theater Sonnevanck, Silbersee en Consensus Vocalis
 
Campagnebeeld Benning & Gladkova
Scènefoto's Sanne PeperVoorstellingfoto's: Lev (6+) (2019)