Pakketje Met (4+)

Een muzikale komedie van twee bezorgde bezorgers

Sjon en Emerett komen een pakket brengen. Hier moet het zijn. In dit lokaal. Bij deze kinderen. Maar waar moet het neergezet? Welke kant boven?

Sjon weet alles. En stukken beter dan Emerett, denkt Emerett. Wat kan. Wat mag. Wat moet. Maar… is dat wel genoeg? Zou buiten de lijntjes, over de schreef en out of the box ze niet verder helpen, vraagt Emerett zich stiekem af. Mogen ze echt niet even spieken wat er in zit?

Twee acteurs geven liefdevol gestalte aan de niet al te snuggere pakketbezorgers. Met absurde slapstick en verrukkelijke livemuziek nemen ze het publiek mee in hun vrolijke verwarring. Pakketje Met is een hilarisch feestje in het speellokaal, rond de vragen waar elke vierjarige dagelijks mee te maken heeft: wat mag, wat niet mag en waarom dat zo is.


Informatie

Pakketje Met speelt van 4 oktober t/m 15 november 2020. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor publiek vanaf 4 jaar - groep 1 t/m 3.

 

Voorstelling boeken

Wilt u meer informatie of de voorstelling boeken, dan kunt u contact opnemen met Susan Waanders: Telefoon 053 - 431 54 00 | Mail susan@sonnevanck.nl

Pekketje Met is als schoolvoorstelling geschikt om te spelen in het speellokaal op scholen of in cultuurhuizen. Als vrije voorstelling is Pakketje Met geschikt voor de kleine intieme theaterzaal.

 

Praktische informatie

Vrije voorstelling: vanaf 4 jaar
Schoolvoorstelling: groep 1 t/m 3
Speelperiode: 4 oktober t/m 15 november 2020
Zaal: speellokaal op scholen, cultuurhuizen, kleine theaters
Afmetingen: 5m x 5,5m x 2,8m (l x b x h)
Duur: 60 minuten
Max. publiek vrije voorstelling: 100
Max. publiek schoolvoorstelling: 60
Educatie: beschikbaar

 

Downloads (voor theaters)

> Publiciteitsbeeld Pakketje Met - Foto Benning & Gladkova
> Informatie Pakketje Met - vrije voorstellingen
> Informatie Pakketje Met - schoolvoorstellingen

 

Mobiele tribune

Voor schoolvoorstellingen kunnen we onze eigen mobiele tribune meenemen met goede zichtlijnen. De tribune biedt plaats aan max. 60 kinderen. De totale afmeting inclusief de mobiele tribune is 8,5m x 5,5m.
Credits

Tekst Sophie Kassies
Regie Mart van Berckel
Compositie Tijn Wybenga
Spel Simon Boer en Laurien van Rijswijk
Livemuziek Roel Goedhart
Vormgeving Vera Selhorst
 
Publiciteitsbeeld Benning & GladkovaVoorstellingfoto's: Pakketje Met (4+)