Ravi de Robot (5+)

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Rop Verheijen, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

Ravi de Robot is een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee, in samenwerking met Universiteit Twente.


Informatie


Credits

Tekst & regie Daniël van Klaveren
Compositie Jonathan Bonny
Muzikale leiding Romain Bischoff
Spel & zang Whitney Sawyer, Georgi Sztojanov, Rop Verheijen en Ravi
Percussionist Yung-Tuan Ku
Decor & kostuums Morgana Machado Marques
Ontwerp & bouw robot Edwin Dertien
Coproductie Theater Sonnevanck & Silbersee, in samenwerking met Universiteit Twente
 
Publiciteitsbeeld Benning & GladkovaVoorstellingfoto's: Ravi de Robot (5+)