Spelers en muzikanten gezocht!

Doe mee met de nieuwe Playground053-productie van Theater Sonnevanck! 

In het voorjaar van 2023 maken wij, theatermakers Anne, Emre en Simone van Theater Sonnevanck, de voorstelling We Go Way Back. Een voorstelling op locatie, met jongeren uit Enschede in de hoofdrol, waarin we het publiek meenemen op een reis door het textielverleden van Enschede. 

Heb je altijd al mee willen doen aan een professionele voorstelling? Lees dan snel verder. Deelname is gratis. 

SPELERS: Voor deze voorstelling zijn we opzoek naar spelers (12 – 16 jaar). We repeteren vanaf februari tot mei op zaterdagen en spelen in de meivakantie drie voorstellingen op locatie. Vind je het leuk om te spelen en verhalen te vertellen? En word je enthousiast van een voorstelling op locatie? Dan zijn we op zoek naar jou. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 organiseren we audities bij Theater Sonnevanck aan de Walstraat in Enschede. Theaterervaring is niet vereist. 

> AANMELDEN AUDITIES SPELERS

MUZIKANTEN: Naast spelers zoeken we ook naar muzikanten (alle leeftijden); met name percussionisten en niet-westerse instrumentalisten. Vind je het leuk om te spelen en verhalen te vertellen? En word je enthousiast van een voorstelling op locatie? Dan zijn we op zoek naar jou. Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 organiseren we audities bij Theater Sonnevanck aan de Walstraat in Enschede.

> AANMELDEN AUDITIES MUZIKANTEN

Praktische informatie:

Repetitiedagen: 

  • zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023
  • zaterdag 11, zaterdag 18 en zaterdag 25 maart 2023
  • zaterdag 1, zaterdag 8, zaterdag 22 en zaterdag 29 april 2023
  • maandag 1 t/m vrijdag 5 mei 2023 (montageweek)

Voorstellingen:

  • vrijdag 5 mei 2023 (première)
  • zaterdag 6 mei 2023
  • zondag 7 mei 2023

Playground053 (voorheen Coming of Age)

We Go Way Back maken we binnen ons talentontwikkelingsproject Playground053 (voorheen Coming of Age). Klik hier voor meer informatie over het project.

Vragen?

Heb je vragen over We Go Way Back, dan kun je contact opnemen met Betsy Postma via productie@sonnevanck.nl.

 

Foto header: Annabel Jeuring (uit Stadsvlucht)